Over ons

Hi, Ik ben een geaccrediteerd acupuncturist. Mijn diploma heb ik behaald aan Shenzhou in Amsterdam. Verder beschik ik over een master in de gezondheidswetenschappen en heb ik een bachelor in fysiotherapie afgerond. Daarnaast heb ik werkervaring in verschillende richtingen in de gezondheidssector.

Gezondheid is van vroegs af aan een belangrijk thema voor mij geweest. Dit komt door mijn opvoeding. Mijn ouders hebben mij geleerd dat een goede gezondheid de basis is van alles in het leven. Acupunctuur heeft mij gefascineerd omdat het de meest natuurlijke en holistische manier is om in goede conditie te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat een individuele aanpak belangrijk is. Dit omdat gezondheidsproblemen zich verschillend manifesteren van persoon tot persoon. Van karakter ben ik kalm en optimistisch. Mijn patiënten respecteer ik en ik luister zorgvuldig naar hen, zodat een behandeling op maat gegeven kan worden. Mijn doel is om de gezondheid van mensen te verbeteren en te behouden.

Acupunctuur is een van de eenvoudigste, populairste en veiligste behandelingen. Het is onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en heeft een geschiedenis van meer dan 4000 jaar. De behandeling bestaat uit het inbrengen van zeer dunne naalden in de huid. De naalden zijn ongeveer dubbel zo dik als een haar. Over het algemeen is het inbrengen pijnloos. Als de naalden zijn ingebracht zal het lichaam het eigen genezingsproces starten. Acupunctuur is een holistische aanpak voor allerlei gezondheidsproblemen, van pijn tot interne problemen.